Καλοκαιρινά σανδάλια, επιλογή μας Birkenstock

By | 3:55 π.μ.
Birkenstock sandals

Μην φοβηθείτε, δεν προτείνουμε να φορεθούν με κάλτσες!
Παρόλα αυτά οι σαγιονάρες της Birkenstock είναι το must για την καλοκαιρινή σεζόν μιας και συνδυάζουν άνεση, ξεκούραση στο περπάτημα και πολύ όμορφο design.

Από το 1774 η εταιρεία Birkenstock εξειδικεύεται στην ανατομική και πολύ ξεκούραστη σχεδίαση της σόλας. Οι νέες ευλύγιστες σόλες EVA έρχονται να προσφέρουν την τέλεια απορρόφηση κραδασμών στο περπάτημα και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο χρόνο.

Birkenstock Gizeh
Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια από τις σαγιονάρες στην αγορά και όλες είναι εξίσου καλές. Όμως η Birkenstock Gizeh είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη επιλογή για βόλτα τις ζεστές μέρες, ειδικά για την Ελληνική αγορά, το κλασσικό μαύρο χρώμα της Gizeh είναι εδώ και πολλά χρόνια η επιλογή ανδρών και γυναικών.




Προσοχή:
  • Δεν πρέπει να αφήνουμε τις σαγιονάρες σε συνεχή έκθεση στον ήλιο ή σε υψηλή θερμοκρασία γιατί ξεραίνονται οι σόλες και θα καταστραφούν
  • Σε περίπτωση που βραχούν τις αφήνουμε να αεριστούν και να στεγνώσουν σε φυσικό περιβάλλον μακριά από άμεση θέρμανση.
  • Μπορούμε να φορέσουμε τις σαγιονάρες στην θάλασσα όμως θέλει προσοχή ώστε να μην φορεθούν ενώ το πόδι είναι βρεγμένο από το αλάτι της θάλασσας. Υπάρχει περίπτωση να μείνει σημάδι από το αλάτι. 
Δείτε όλη τη συλλογή από τα ανατομικά σανδάλια της Birkenstock στο Streetwear.gr!
Νεότερη ανάρτηση Αρχική σελίδα