Amplified Rolling Stones tongue t-shirt

By | 3:28 π.μ.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα συγκροτήματα της ροκ όλων των εποχών, έχουν αλλάξει τη ροή της ροκ σκηνής για τις επόμενες γενιές με τη μοναδική μουσική τους και την τέλεια σκηνική παρουσία. Μια από τις πιο διάσημες τετράδες μουσικών (Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts και Ronnie Wood), οι Rolling Stones είναι από τα καλύτερα που έχει να αναδείξει το νησί του Ηνωμένου Βασιλείου πουλώντας περισσότερους από 200 εκατομμύρια δίσκος!

Η Amplified επηρεασμένη από την φανταστική μουσική των Rolling Stones, μας έχει παρουσιάσει ένα από τα καλύτερα και πιο εξεζητημένα t-shirt της συλλογής της. Η δημοφιλής γλώσσα σε διάφορα σχέδια και τα γνωστά δύο χρώματα (μαύρο, άσπρο) έχει γίνει ανάρπαστη από όλους μας.


Αυτό που κάνει ξεχωριστό το t-shirt της Amplified, εκτός από την μοναδική στάμπα, είναι το πετροπλυμένο στυλ υφάσματος που δίνει την αίσθηση του vintage ρούχου. Κάντε τώρα δικό σας ένα από τα γνήσια Amplified t-shirt στο streetwear.gr και θα μείνετε σίγουρα ενθουσιασμένοι με την μοναδική σχεδίαση και την τέλεια υφή του ρούχου.

Διάσημοι και αγαπημένοι του Amplified Rolling Stones tongue t-shirt



     

Περισσότερα για Amplified t-shirt θα βρείτε στο streetwear.gr/Products/Manufactures/Amplified.html
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα