Retro Soccer :: adidas Originals Gazelle

By | 2:59 π.μ.
Ξεκίνησε το 1968 ως παπούτσι ποδοσφαίρου, το Gazelle είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της adidas. Το παπούτσι απολαμβάνει την προσοχή πολλών αθλητών, λόγω της αξιοσημείωτης άνεσης και της απορρόφησης των κραδασμών που παρέχει.
Το Gazelle προτιμάται από αθλητές και ποδοσφαιριστές  τόσο για το σχεδιασμό του όσο και στην ευκολία να προσαρμοστούν στο παπούτσι χωρίς καμία ταλαιπωρία. Το Gazelle είναι ένα από τα παπούτσια με τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία της adidas ανάμεσα σε όλα τα υποδήματα που έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα.

Το Gazelle όλα αυτά τα χρόνια έχει κυκλοφορήσει σε εκατοντάδες παραλλαγές χρωμάτων  στο συνηθισμένο υλικό σουέτ της. Πρόσφατα έχουν δημιουργηθεί παραλλαγές με δέρμα ή και με πολύχρωμους σχεδιασμούς. Το σχήμα του Gazelle έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών, από το πρωτότυπο vintage μοντέλο στον πιο οικείο σχεδιασμό του Gazelle II.

adidas Originals Gazelle 2 (Ο απόγονος)

Το adidas Gazelle II είναι εμπνευσμένο από το κλασσικό ποδοσφαιρικό Gazelle. Έχοντας ένα ελαφρά διαφορετικό σχήμα από τον αρχικό σχεδιασμό, η ανδρική έκδοση αλλάζει το κλασσικό σουέτ με συνθετική δερμάτινη λεπτομέρεια στις 3 κλασσικές γραμμές. Επίσης διαθέτει σόλα από καουτσούκ με εξωτερική ανάγλυφη υφή.


Μπορείτε να βρείτε όλα τα χρώματα των Gazelle στο Streetwear.gr

     
Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα