adidas originals superstar

By | 3:24 π.μ. Leave a Comment
Όταν πρωτοεμφανίστηκε στο χώρο του μπάσκετ έκανε εντύπωση. Δεν συνηθιζόταν το χαμηλό παπούτσι στο επαγγελματικό μπάσκετ, το οποίο έγινε γρήγορο και ανταγωνιστικό με το πέρασμα των χρόνων. Για την αποφυγή τραυματισμών χρειάστηκε επιπλέον στήριξη και σταθερότητα και το Superstar υποσχέθηκε όχι μόνο αυτά αλλά και προστασία των δαχτύλων και του ποδιού των αθλητών. Σύντομα το 75% των παικτών του NBA φορούσε Superstar.



Και από τα γήπεδα, στην καθημερινή ζωή.

Αυτή ήταν μια από τις σημαντικότερες αξίες του Superstar. Από αντιπολεμικές εκδηλώσεις τα Superstar έφτασαν μέχρι και τη Χιπ Χοπ σκηνή. Ο RUN DMC, τα φορούσε “χαλαρά”, με λυτά κορδόνια. Το τραγούδι του “My Adidas”, το οποίο ακούστηκε για πρώτη φορά στο ράδιο το 1986, άνοιξε το δρόμο για το Superstar στον κόσμο του Χιπ Χοπ. Ο κόσμος αναγνώριζε παντού τους στοίχους, αλλά και το παπούτσι. Djs, Breakdancers και Graffity Designers το φορούσαν κάνοντας το σύμβολο της Street αλλά και της Χιπ Χοπ κουλτούρας.



Και όσο ακόμα το Superstar εδραιωνόταν στους δρόμους, άρχισε να ενδιαφέρει και τους Skaters οι οποίοι εκτίμησαν την ελευθερία της επιλογής, καθώς το να βρεις το σωστό παπούτσι στο Skate είναι πολύ σημαντικό. Είναι η μόνη σύνδεση με τη σανίδα και του Superstar κέρδισε την εμπιστοσύνη παρέχοντας σταθερότητα. Ήταν ο τέλειος συνδυασμός λειτουργικότητας και μόδας. Πλέον επαγγελματίες Skaters φορούσαν Superstar.Ακόμα και στην Ευρώπη που δεν είχαν γίνει ακόμα και τόσο γνωστά, πολλοί Ευρωπαίοι ταξίδεψαν μέχρι την Καλιφόρνια για να βρουν τα Superstar που θέλανε.

Όταν η Adidas ξεκίνησε να δημιουργεί τα Superstar, το 1969, πώς μπορούσε να φανταστεί όλα τα μέρη που θα ταξιδέψουν αυτά τα sneakers, όλες τις παραστάσεις που θα έδιναν και όλους τους ανθρώπους που θα ενέπνεαν…




Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα

0 σχόλια: